fbpx

Chceš zažít masáž s tajemstvím?

3 tajemství pro celostní smyslnou masáž neboli tantra masáž

Věděli jste, že nejdůležitější část celostní smyslné masáže není soustředit se na dýchání, hýbání se a zapojení hlasu kvůli hlubšímu prožitku? Je to dovolit si vědomě pustit emoce, které se nahromadily z traumat v minulosti, nebo jen z náročných pracovních dnů.Možná jste ještě na takovéto masáži nikdy nebyli a znamenalo by to pro vás vyzkoušet si ji poprvé.

Takže co je nejdůležitější pro vás, pokud jste ještě tantra masáž nikdy nezažili? Tantrická masáž vám zajistí opětovné získání radosti ze života díky terapeutické práci s tělem, která probouzí životní energii v těle.

První tajemství je, že vás provedu procesem puštění závadných emocí.Tohle je důležité, protože lidé, kteří jdou na celostní smyslnou masáž poprvé, se dívají pouze na cenu a ne na to, aby získali z masáže přidanou hodnotu a přesah zpracováním zatěžujících emocí. Divili byste se, jak může profesionální bodyworkerka se znalostí technik práce s tělem odstranit trauma, které se drží roky v těle během série masáží, nebo někdy i během jedné masáže.

Druhé tajemství je, že vám odpojím myšlenky navozením hluboké relaxace. A to je mnohem lepší než získat rutinní, levnou masáž za nízkou cenu. Při výběru tantrické masáže pak snadno přehlédnete skryté diamanty s lepším potenciálem pro získání větší radosti ze života.

Třetí tajemství je, že vám vrátím vaši životní energii, která se při masáži rozvádí do celého těla.A teď si možná myslíte, že takovou masáž si může dovolit jen ten, kdo vyrazí na exotickou dovolenou do kolébky tantrických masáží – do Indie. Má pro vás dobrou zprávu, nikam jezdit nemusíte. Trik je ale v tom, že většina lidí si najde na internetu tantrickou masáž jen podle toho, jak vypadá masérka podle fotky v nějakém masážním salonu. A to je velká chyba.

Proto jsem vytvořila svou unikátní metodu bodywork masáže pro moudré kupující, kteří chtějí z masáže získat více než jen si užít na konci intimní masáž. Je navržená tak, abyste si masáž mohli užít co nejvíce a získat pro sebe maximum.

Chceš takovou celostní smyslnou masáž zažít v Praze? Objednej si tuto 2 nebo 3hodinovou luxusní masáž na tel. čísle 737580300. Jako zájemce se můžeš zaregistrovat i zde.