fbpx

Proč jsem se v masážích posunula do terapeutické roviny?

Masáž může být nejen relaxační a energizující, ale i terapeutická a léčivá. Tato metoda se také označuje jako bodywork.

Věděli jste, že masáž může být silně terapeutická? Já už to vím. Hlavně po absolvování Core Touch I. a II. u Denisy Říha Palečkové a Richarda Vojíka jsem si to uvědomila. Podobné to bylo i na 4denním kurzu Jana Komedy Transformace stínu.

Oběma kurzům Core Touch se přezdívá „desetiden“. Tyto kurzy jsou velmi, ale velmi náročné psychicky. Stává se, že to vždy pár lidí nevydrží a uteče. Jedná se o silný seberozvoj, doprovázený prací s tělem a masážními technikami.

Kdo vydrží, může si poléčit mnohá traumata a ne-moci. Mně se vždy srovná menstruace 🙂 Dokonce jsem si uzdravila dělohu a zmenšila se mi cysta na vaječníku. Ostatní se zbavovali např. traumat z porodu a dětství.

Funguje to

Jak je to možné? Je. Práce s tělem je nejrychlejší práce s traumatem. Dokonce ještě rychlejší než psychoterapie. Kdybych to věděla dříve, mohla jsem se i dříve vyléčit.

No a proč to píšu? Protože nyní to samé umím předávat dál. Zejména pomocí technik celostní smyslné masáže, vaginálního mapování a léčení jizev.

Pokud si chcete takovou práci s tělem a rychlé léčení vyzkoušet, neváhejte a objednejte se ke mně na masáž. Domluvíme se, která technika bude pro tebe nejlepší. Jen je vhodné využít aspoň 3hodinovou masáž, při které už dochází k potřebné transformaci.

Pro koho jsou jednotlivé masáže?

Celostí smyslná masáž je vhodná k hlubokému zrelaxování po náročném období nebo i jako prevence. Slouží zároveň k energizaci těla.

Vaginální mapování je vhodné pro ženy, které mají nejen trauma z dětství, ale i z průběhu porodu. Pro muže je obdobou anální mapování, které zároveň uzemňuje a zklidňuje.

Léčení jizev je pro všechny, kteří mají jakoukoliv jizvu, ať už z nástřihu při porodu, císařského řezu, po operaci nebo také je časté pokousání psem. Naposledy jsem léčila jizvy v obličeji po sebepoškozování, které vzešlo z nevhodného chování rodičů.

Zájemci o tuto celostní smyslnou masáž v Praze se mohou nezávazně zaregistrovat zde.